Presentació de la Càtedra de Llibertat Religiosa i de Consciència

Data: 15 de setembre del 2021
Hora: 11:00h AM

Des de l’Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura i el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, us convoquem a la presentació de la Càtedra de Llibertat Religiosa i de Consciència de Catalunya. Hi intervindran:

  • Yvonne Griley i Martínez, Directora General d’Afers Religiosos.
  • Josep Maria Carbonell, Degà de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna.
  • Miriam Diez Bosch, Directora de la Càtedra de Llibertat Religiosa i de Consciència.

L’equip de la Càtedra presentarà l’anàlisi que està elaborant sobre la situació i condicions de l’exercici de la llibertat religiosa i de consciència a Catalunya i les bones pràctiques existents en la promoció d’aquest dret fonamental. A més, posarà en comú les properes accions previstes, com la formació en verificació de dades sobre llibertat religiosa per a periodistes o el I Premi de Treballs Finals de Grau, de Màster i Tesis Doctorals sobre llibertat religiosa.

Durant la trobada s’anunciarà també la celebració del I Congrés sobre Llibertat Religiosa i de Consciència de Catalunya, que tindrà lloc els dies 2 i 3 de juny del 2022.

*L’acte será obert i en línia. Cal confirmar l’assistència al correu catedrallibertatreligiosa@blanquerna.url.edu

Related posts

Leave a Comment