Premis als millors treballs d’investigació en l’àmbit de la llibertat religiosa i de consciència

La Càtedra de Llibertat Religiosa i de Consciència organitza el Premi al millor Treball Final de Grau en l’àmbit de la llibertat religiosa i de consciència, el Premi al millor Treball Final de Màster en l’àmbit de la llibertat religiosa i de consciència, i el Premi a la millor Tesi Doctoral en l’àmbit de la llibertat religiosa i de consciència.

S’accepten treballs realitzats des del curs 2016-2017 en qualsevol centre universitari (Catalunya, Espanya o estranger) i que ja hagin estat avaluats (amb una nota mínima de 7). Poden ser de qualsevol disciplina sempre que la temàtica giri al voltant del dret a la llibertat religiosa i de consciència, i pot haver estat realitzat en català, castellà o anglés.

La data límit per enviar el treball s’ha ampliat fins al 15 de març de 2022. S’ha de presentar de manera anònima en PDF a catedrallibertatreligiosa@blanquerna.url.edu.

 

Related posts

Leave a Comment