La Càtedra organitza una formació en verificació de dades sobre el fet religiós per a periodistes

La Càtedra de Llibertat Religiosa i de Consciència organitza una formació sobre verificació de dades sobre el fet religiós a Catalunya adreçada a periodistes el dimecres 19 de gener a les 10.30h. La trobada tindrà una durada de 2.30h aproximadament i la realitzaran experts de la plataforma Verificat. A l’inici de la trobada es completarà una breu enquesta individual per valorar els coneixements previs dels participants i al finalitzar s’atorgarà un diploma acreditatiu de participació.

La formació és gratuïta i tindrà lloc a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna de Barcelona (URL). Cal confirmar assistència a catedrallibertatreligiosa@blanquerna.url.edu.

Related posts

Leave a Comment