La CEE convida a la Càtedra a la Jornada de la Fraternitat Humana a Madrid

Les membres de la Càtedra de Llibertat Religiosa i de Consciència de Catalunya, Paula Martí i Valentina Laferrara, van assistir aquest 16 de febrer a la Jornada Internacional de la Fraternitat Humana, organitzada per la Conferència Episcopal Espanyola (CEE), la Federació de Comunitats Jueves d’Espanya (FCJE) i la Comissió Islàmica d’Espanya (CIE). Sota el lema “Les religions al servei de la Fraternitat”, l’acte es va desenvolupar en la sala d’actes S. Isidoro de l’edifici Seus Sapientiae a Madrid. Van intervenir en l’acte el director del secretariat de la Subcomissió Episcopal per a Relacions interconfessionals i Diàleg Interreligiós, Rafael Vázquez; el president de la DCJE, Mohamed Ajana; i el president de la CEE, el cardenal Juan José Omella. Va tancar les intervencions el nunci apostòlic, Mons. Bernardito C. Auza.

 

Related posts

Leave a Comment