El butlletí Religion & Global Affairs se submergeix en l’informe del Pew Research Center sobre les limitacions globals de la religió

Com com es comenta al butlletí Religion & Global Affairs , l’informe del Pew Research Center sobre les limitacions mundials a la religió torna a mostrar elevades restriccions a la lliure pràctica de la fe. Segons les seves conclusions, aproximadament tres terços de la població mundial viu en països que restringeixen la capacitat de les persones per a practicar lliurement la fe o les creences de la seva elecció.

Segons l’anàlisi geogràfica del Pew, Àsia té la major concentració de països amb restriccions severes. Però també a l’Àfrica Septentrional i Oriental, l’Orient Mitjà i Europa hi ha diferents països classificats per tenir “altes” restriccions governamentals.

El butlletí Religion & Global Affairs advoca per un major coneixement i acció per a protegir la llibertat religiosa globalment, incloent-hi des de la política, l’educació, i la cooperació internacional. Per a promoure la llibertat religiosa, hi ha múltiples esdeveniments i iniciatives pròximes. Aquests esdeveniments i iniciatives són dirigits a adreçar problemàtiques de la llibertat religiosa, incloent-hi conferències i la publicació d’un nou llibre de Thames Knox, director i Senior Fellow de la Pepperdine University, titulat Ending Persecution i que estarà disponible el dia 1 de setembre.

Related posts

Leave a Comment