Experts indiquen que la Llibertat Religiosa és un dels valors amenaçats pels mitjans mundials

Els passats 23 i 24 d’abril de 2024 va tenir lloc la conferència “Media for Man” (Mitjans de comunicació per a l’home) a la Pontifícia Universitat Joan Pau II de Cracòvia (Polònia). En aquesta trobada els participants i organitzadors van sostenir que l’ètica als mitjans de comunicació no només fan que funcionin millor, sinó que incrementen la seguretat humana.

Katarzyna Drag, professora de Comunicació i organitzadora de la trobada, va constatar que es trobava “Emocionada i aterrida a la vegada pel gran interès que han despertat els temes d’ètica dels mitjans de comunicació els últims anys (…) Emocionada perquè l’ètica dels mitjans de comunicació és una part important i fonamental del periodisme. I aterrida, perquè aquest creixent interès és conseqüència de les males pràctiques que s’extenen cada vegada més als mitjans de comunicació”.

Martin Kugler, president de l’Observatory on Intolerance and Discrimination against Christians in Europe (OIDAC), indicava que: “si no anomenem a la persecució pel seu nom, no aconseguirem el canvi”.

Pots llegir l’article complet aquí.

Related posts

Leave a Comment