La comunitat islàmica catalana defensa el dret a la Llibertat Religiosa

Mohamed El Ghaidouni, president de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya, espera que l’Estat i la Generalitat tinguin en compte el dret a la Llibertat Religiosa de la comunitat musulmana davant una eventual regulació del ritual halal com a forma de sacrifici d’animals. Així ho ha expressat en una entrevista a l’ACN després de conèixer la decisió del Tribunal Europeu de Drets Humans d’avalar la prohibició d’aquesta pràctica amb l’objectiu de protegir el benestar animal, sense tenir cap mena de consideració a aquest col·latiu. El Ghaidouni reconeix que aquest és un debat obert a Europa i aposta per trobar un equilibri, i per això defensa l’atordiment reversible, el qual comporta que els animals siguin adormits abans de ser sacrificats.

Llegeix la notícia completa aquí.

Related posts

Leave a Comment