El Govern d’Espanya crea la Direcció General de la Llibertat Religiosa

En un Reial decret, validat pel Consell de Ministres, es crea la Dirección General de Libertad Religiosa, la qual aposta per una cooperació més gran entre les diferents confessions religioses, dins de la frontera de la laïcitat de l’Estat. El ministre Félix Bolaños ha elevat el rang del qual abans era una subdirecció, la qual continuarà dirigida per Mercedes Murillo. Amb la creació d’aquesta Direcció General, s’atorga un nivell superior en els contactes entre l’Executiu i les diferents confessions religioses. L’objectiu principal és el d’aconseguir que l’exercici del dret fonamental de Llibertat Religiosa sigui una realitat, més enllà de les preceptives negociacions amb les confessions.

Llegeix la notícia completa aquí.

Related posts

Leave a Comment