Tom Farr guanya el Religious Freedom Award del RFI

El Religious Freedom Institue ha anunciat que Thomas F. Farr ha estat guardonat com a 2024 Defender of Religious Freedom Award.

Aquest premi es lliurarà el dia 13 de novembre durant el Dinar Anual del RFI, i es destina a una persona que defensa la llibertat religiosa per a tothom, a qualsevol lloc i des de la seva tradició de fe.

I can think of no one better to honor with our 2024 Defender of Religious Freedom Award than Tom Farr, our very own Founder and President Emeritus,” (No puc pensar en ningú millor a honorar amb el nostre 2024 Defender of Religious Freedom Award que en Tom Farr, el nostre fundador i president Emèrit), diu David Trimble, president actual del RFI. Ha afegit que Farr ha dedicat la seva vida a defensar la llibertat religiosa tant com a servei públic, com acadèmicament i com a president del RFI.

Llegeix la notícia completa aquí.

 

 

Related posts

Leave a Comment