La llibertat religiosa, un dret en perill

Persones provinents de més de vint països s’apleguen durant aquest 5 i 6 de juny a Barcelona en el II Congrés Internacional sobre Llibertat Religiosa i de Consciència, convocat per la Càtedra de Llibertat Religiosa i de Consciència de Catalunya, de l’Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura.

Experts d’Ucraïna, Polònia, Regne Unit, Suïssa, Grècia, Egipte, Àustria, Cuba, Països Baixos, Itàlia, Irlanda, Índia, Estats Units, Uruguai, Argentina o Veneçuela han debatut temes com “el tractament de les minories religioses als mitjans de comunicació”, “la religió i la llengua catalana”, “la donació d’òrgans i les tradicions religioses”, “musulmans i legislació als Balcans”, “aspectes jurídics de la implementació de l’assignatura de religió islàmica a Catalunya” o “la destrucció d’esglésies a Ucraïna”.

Llegeix la notícia completa de Catalunya Cristiana aquí.

Related posts

Leave a Comment