“L’Església ha avançat, sense imposicions externes, pel que fa a la igualtat de gènere”

Aquest dijous 6 de juny ha acabat el II Congrés Internacional sobre Llibertat Religiosa i de Consciència, que durant dos dies ha reunit a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-Universitat Ramon Llull una vuitantena d’experts de Catalunya i d’arreu del món convocats per la Càtedra de Llibertat Religiosa i de Consciència, impulsada per la Direcció General d’Afers Religiosos (DGAR) i constituïda a partir de l’Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura.

Entre els ponents hi ha estat Montserrat Gas, catedràtica a la Facultat de Dret de la Universitat Internacional de Catalunya i membre del Panell d’Experts sobre Llibertat de Religió o Creença a l’Oficina per a les Institucions Democràtiques i els Drets Humans (ODIHR) de l’Organització per la Seguretat i la Cooperació a Europa (OSCE). Doctora en Dret Canònic per la Pontifícia Universitat de la Santa Creu de Roma, Gas ha participat en la taula rodona inaugural del congrés, on ha exposat els reptes en la intersecció entre la llibertat religiosa o de creences i la igualtat de gènere.

Llegeix l’entrevista completa de Flama aquí.

Related posts

Leave a Comment