Quatre anys de religió islàmica a les aules: “Satisfets, però encara amb reptes pendents”

Quatre anys després que la prova pilot per oferir classes de religió islàmica a les escoles públiques es posés en marxa, el Grup de Recerca en Educació, Didàctica i Aprenentatge (GREDA) de Blanquerna ha fet públic aquest dijous els primers resultats d’aquesta implementació. La recerca que ha fet GREDA conclou que, en termes generals, la valoració de la prova pilot, per part dels alumnes i professors, és satisfactòria, però també marca diferents aspectes que encara cal millorar. Les conclusions les han presentat Francesc-Xavier MarínÀngel Jesús Navarro Alain Blomart, tots tres de l’equip de GREDA, en el marc del II Congrés Internacional sobre Llibertat Religiosa i de Consciència, que ha organitzat la Universitat Blanquerna -URL durant el 5 i 6 de juny.

Llegeix la notícia completa de Catalunya Religió aquí.

Related posts

Leave a Comment